Какъв е проблема че коментатора за 2 секунди ще каже Ultra kill, Mega kill и т.н ? Момчета наистина не мислите ? На соунда ви пречи

Ми то пречи и това че някой мята гранати и пак се чува или някой ползва командите ,нали? Ми да спрем всичко и да чувате само стъпките на противника и да сме всички прота !ScReaM е прав тия Ultra kill, Mega kill и т.н много мотивират ,поне 90%от играчите ,всеки иска да се кефи, че е набил много последователни фрагове или вас не кефи ? Мен лично ме кефи Headshoot!Веднъж направих 12 поредни глави и коментатора замлъкна и като написах и /hsall си помислих ,че играя с хак

Това е кефа ,а не чата да е претрупан с излишна информация и екрана също ,та чак не мога да видя кой къде е ! Мен лично не ме интересува на кой колко кръв съм взел ,а колко ми е /Me или /Hp ! Научете ги тия работи !
Колкото за c4 само тука няма таймер за оставащо време ,защо не знам ! А помага много за новобранците или за хората без соунд!
Аз искам друго да предложа ,въпреки че го предложих в чата но Люси се направи на разсеян за пореден път ,а то е за 16 битовите тарикати ! Много играчи използват тоя номер с 16 бита и постоянно мятат смог и картата прилича в началото на стадион с лумпени БГ фенове
И после като намятат смога и седят в него и трепят наред и се правят на прота !Има 4 играчи постоянни в D2 които играят с 16 бита ,няма да ги пиша поименно за да няма скандали ,но повечето или ги знаете или се съмнявате в тях ,аз гледах и преброих само 4 за сега ,а не ми е работа това ! За това предлагам да се сложи плънинг на граната смог ,като се оцвети дима и ,може зелен да е ,син ,червен ,може за CT да е син ,а за Терорите червен както си избере Люси! Ето снимка да видите че има ефект и ако се въведе това,на много прота с 16 бита ще им падне ранга
http://prikachi.com/images.php?images/406/8606406I.jpg
А гледайте ,ако има тая цветност дали ще види нещо 16 битовия? Това за мен е добро решение ,а не както беше въведено преди цяла система за решаване на задача за 16 бита ,която за малко да изпразни сървара !