2. На колко години сте. /Кандидата не трябва да е под 16 години/- 18.
3. От колко време играете в сървърите CS MegaGaming - 1 година.
4. От колко време играете ЦС. - 8 години.
5. Предишен опит като Админ. - 3 сървъра.
6. Колко време ще прекарвате в сървъра. - Който и да питате ще ви каже , че не излизам от ратс

7. В кой сървър CS MegaGaming искате да сте Админ. - "RATS"
8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming. - Всеки ден вися там и искам да съм полезен като бъда Админ , от миналите кандидатури беше ясно , че съм обидил "THE FLASH !" , за което му се извиних и надявам се да сте видели промяна в мен ..
9. Скайп за обратна връзка. - terminus47
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming - поканил съм вече 5-ма човека , които си цъкат в ратс

11. Колко сигнала сте подали в сайта/форума или на някой админ за хакер, поради липса на админ. /ориентировъчно/ - Не им знам бройката , но ако има хак веднага сигнализирам , по-често в скайп на MORTAL,unnamed(TtEeRrOoRrAa),XeLL4o,Loshiqt 4i4ko понякога , но сигнализирам и в сайта !
НОВО 12. Разкажете с две думи нещо за вас, от къде сте, с какво се занимавате и т.н. - Казвам се Даниел , от Стара Загора съм , живея в Габрово , на 18 съм , свърших работа и имам предостатъчно време за игра !
Искам да стана Админ , понеже както казах играя често , но също така и често има присъствие на хакове в сървара , съжалявам пак за отправената обида към " THE FLASH ! " и съм готов да бъда отговорен Админ !
НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАМ !