А Havelock ето заради ония потребители в черничкото не ме интересува защото те цял живот са си били криви и такива ще са ако тръгна да се интересувам от тяхното мнение отиди

Ама бива , че ги има тия приятелчета , че да ме забавляват !
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
"Имам права само и единствено в амх_бан листа на форума ви за да слагам банове ако някой изобщо пише в темата за нарушения , което означава , че отделеното ми време към вас е 0 лево защото влизам за една секунда и разбира се няма демо за преглед , ха то няма играчи извинявам се да не ви обидих и от зад напред по слава пак е нещо"
"Ако можеш да следиш логовете на гостите ип адреса ми значи ще го видиш и ше видиш постояно влизащ гост с този ип, но Фастер смята че е доказал че не лъже и е искрен винаги
Еми съжалявам имам работа , не съм като теб.....
от Faster » 28 Юли 2015, 17:28
6. Колко време ще прекарвате в сървъра. - През повечето време ще е по 8 часа може и повече не съм ги следял
Faster написа:Еми съжалявам имам работа , не съм като теб и останалите твой приятелчета да си човъркам мозъка как да се заям с някой .
А Havelock ето заради ония потребители в черничкото не ме интересува защото те цял живот са си били криви и такива ще са ако тръгна да се интересувам от тяхното мнение отиди
Faster написа:А Havelock ето заради ония потребители в черничкото не ме интересува защото те цял живот са си били криви и такива ще са ако тръгна да се интересувам от тяхното мнение отиди
patek philippe написа:какво мнение трябва да си извадят хората за теб при положение, че неколкократно искаш права и после се отказваш от тях и после отново молиш за тях и то не в една, а в две вериги. а относно дългото ти мнение то е напълно безсмислено при положение че се жалваш за некви работи и си мислиш че аз съм некав админ от другата верига и ме нападаш и като ти казах кой съм направо ти разбих фантазиите и мнението ти отива по дяволите понеже не е свързано въобще
ще си позволя да те цитирам за да те оборя много лесно:"Имам права само и единствено в амх_бан листа на форума ви за да слагам банове ако някой изобщо пише в темата за нарушения , което означава , че отделеното ми време към вас е 0 лево защото влизам за една секунда и разбира се няма демо за преглед , ха то няма играчи извинявам се да не ви обидих и от зад напред по слава пак е нещо"
а това е от личното съобщение което си постнал тука:"Ако можеш да следиш логовете на гостите ип адреса ми значи ще го видиш и ше видиш постояно влизащ гост с този ип, но Фастер смята че е доказал че не лъже и е искрен винаги
в тези ти две мнения ти тотално си противоречиш. 1во казваш че времето отделено ти е нулево, а после казваш че си постоянно влизащ
и ето отново:Еми съжалявам имам работа , не съм като теб.....от Faster » 28 Юли 2015, 17:28
6. Колко време ще прекарвате в сървъра. - През повечето време ще е по 8 часа може и повече не съм ги следял
всеки потребител от малко по - дълго време ще му направи впечатление, че си адски двуличен. от толкова много лъжи започваш да се оплиташ вече. ако само започнеш да си преглеждаш мненията когато си с права и когато си без тях, мненията ти са от единия полюс до другия. прави впечатление как когато нямаш права, през изречение казваш: извинявам се, съжалявам, не беше нарочно и т.н
а кат имаш права: мен такива искрено ме забавляват, те не ме интересуват и т.н
отнасяш се с такова пренебрежение към останалите. за пореден път казвам че на теб права НЕ ти трябват
накрая от 2 стола на земята ще стоиш
m3ry.jane написа:Не искам да съм на страната на никой, но понякога потребителите са прави за някои неща! Високомерието, незаинтересоваността, двуличието ги има. Но не само в един човек от екипа, а в няколко.. Точно заради това някои потребители си позволяват да се отнасят лошо. После се питаме: "Защо някои играчи се държат зле с тоя и оня.."
Жалко, че някои решения не зависят от мен, защото ако зависеха щеше да си проличи колко ми е писнало в последно време да обвиняваме играчите, а всъщност други да са виновни за това тяхно отношение. Писнало ми е и да се злоупотребява с добрината на хората, които дават някакво доверие..
Да, в някой случаи админите биват нападани, без да са виновни, но хайде моля, да не отричаме и нашето високомерие, двуличност и незаинтересованост.
Но какво да се прави, все сме добри хора в екипа (по-голямата част) и мислим, че и другите са такива, но за съжаление не са...
m3ry.jane написа:Не искам да съм на страната на никой, но понякога потребителите са прави за някои неща! Високомерието, незаинтересоваността, двуличието ги има. Но не само в един човек от екипа, а в няколко.. Точно заради това някои потребители си позволяват да се отнасят лошо. После се питаме: "Защо някои играчи се държат зле с тоя и оня.."
Жалко, че някои решения не зависят от мен, защото ако зависеха щеше да си проличи колко ми е писнало в последно време да обвиняваме играчите, а всъщност други да са виновни за това тяхно отношение. Писнало ми е и да се злоупотребява с добрината на хората, които дават някакво доверие..
Да, в някой случаи админите биват нападани, без да са виновни, но хайде моля, да не отричаме и нашето високомерие, двуличност и незаинтересованост.
Но какво да се прави, все сме добри хора в екипа (по-голямата част) и мислим, че и другите са такива, но за съжаление не са...
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 7 госта