2. На колко години сте. /Кандидата не трябва да е под 16 години/23
3. От колко време играете в сървърите CS MegaGaming/Имах малко прекъсване иначе поне от 3 години даже бях админ при вас.
4. От колко време играете ЦС./ Може би от 12,13 години.
5. Предишен опит като Админ./ Да! Но малко кавги със колеги със който всичко е на ред поради недуразомения.
6. Колко време ще прекарвате в сървъра./ Сега съм свободен до края на септември и мисля че около 4.5 часа на ден!
7. В кой сървър CS MegaGaming искате да сте Админ. /Дъста там съм бил най редовен. От скоро влизам да цъкам по малко като се усвободя и ми се е случвало да засичам проблеми.
8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming/ Харесвам тази верига Симса ме беше поканил и заедно с него правехме всичко възможно да върви играта и да има равновесие в отборите. Като цяло от хоста до тест админите всеки е пич и гледа да си гледа работата не бях играл 1 година. И при първата си възможност аз влезнах точно в вашата верига. Понеже ми е любима и искам да помагам за добрата игра на врасници и големи

9. Скайп за обратна връзка./ нямам такъв..
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming/ Преди като бх по редовен съм канил доста хора и доста авери продължават да играят при вас!
11. Колко сигнала сте подали в сайта/форума или на някой админ за хакер, поради липса на админ. /ориентировъчно/Доста и дори когато съм бил със свалени права съм викал колеги да помагат!
12. Разкажете с две думи нещо за вас, от къде сте, с какво се занимавате и т.н. Работя за сестра ми която ми е шеф имаме заложни къщи заведение и странични други бизнесчета общо взето това е ! Обичам играта семейството си приятелката си и бих искал когато съм свободен вместо да бездействам да цъкам и да помагам на всички за добра игра!