2. На колко години сте. 21 Год.
3. От колко време играете в сървърите CS MegaGaming от 2 години и половина - 3
4. От колко време играете ЦС. около 5 до 10 часа според зависи ... имало е и над 10 часа само в гунгаме-то Ви
5. Предишен опит като Админ. Отлично според мен ! Знам всичките команди , които ми трябват за гунгаме ! и други
6. Колко време ще прекарвате в сървъра. По - възможност колкото се може повече . до когато има хора до 3 - 4 сутринта
7. В кой сървър CS MegaGaming искате да сте Админ. CS Megagaming - "GunGame" !!!
8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming Искам да стана админ , защото почти няма онлине или доста от тестовите не си вършат работата не винаги са само тестови ... в доста от случаите пиша , че има хакер , а админ ми вика , че е чист и като садне влиза и забелязва , че е хак след 2 мапа ...
9. Скайп за обратна връзка. sweet.big.me4o
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming с мен и приятелите ми , които играем сме 8! "ако не ми може да ви дам никове и скупе"
11. Колко сигнала сте подали в сайта/форума или на някой админ за хакер, поради липса на админ. На админи постоянно но в форума не ! За съжаление си забравих абв и паса на рег в сайта които имам повече от 2 години , с което ако ме уважите , че регистрацията ми е на 3 дена ...
12. Разкажете с две думи нещо за вас, от къде сте, с какво се занимавате и т.н. - В момента не работя и не се занимаван с нищо и си цъкам цс с приятели ... или в тях или в нас ! Живея в Варна на 21 год. Неомъжен

!!! Надявам се да бъда одобрен , мерси на всички , които ще ми гласуват с доверие