1. Ник с който играете в сървърите CS MegaGaming - nrac
2. На колко години сте. /Кандидата не трябва да е под 16 години/ 16 свещички и 3 месеца
3. От колко време играете в сървърите CS MegaGaming Влизам от близо 1 месеца и играя всеки ден , освен ако нямам работа разбира се.
4. От колко време играете ЦС. 6 години
5. Предишен опит като Админ. Да, имам! Който се интересува кои са веригите може да ми попита на ЛС.
6. Колко време ще прекарвате в сървъра. Различно. Зависи от това колко съм зает (кога имам лекции, кога трябва да уча и т.н.), но отделям по 5-6 часа на ден!
7. В кой сървър CS MegaGaming искате да сте Админ. /Може само в един сървър/ DeathMatch
8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming : Най-важното е, че знам правилата отлично, мога както да ги спазвам, така и да ги налагам. Имам нужния опит и смятам, че ще се справя. Нарушители има постоянно, независимо дали има или няма админ в сървъра и винаги има нужда от още един, който да наказва. В действителност водя много спорове, но го правя само и единствено, когато знам че съм прав, а този отсреща не иска да ме разбере, знам как да си отстоявам позицията(няма да влезна в спор, ако съм сгрешил). Не се заяждам с никой умишлено, но и когато с заяждат с мен не си мълча. Нямам намерение да ме обиждат и нападат, а аз да си мълча само и само, за да пусна мнение във форума. Никога няма да ме видите да обиждам и като цяло се стремя да избягвам да "спамя" в чата, за това и все още не съм наказван, за времето в което играя в сървъра.
9. Скайп за обратна връзка. На ЛС.
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming - Колкото се може повече при положение, че имах собствена верига! Мога да поканя много играчи!
Поздрави,
nracer