Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Counter-Strike 1.6 MegaGaming Frag Movie [HD]

Изображение Всичко НЕсвързано с Counter-Strike

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Counter-Strike 1.6 MegaGaming Frag Movie [HD]

Мнениеот SNAIP » 21 Яну 2014, 14:23

Подобните клипове, които някога сте гледали и са предизвикали възхищението Ви, в голяма степен сцените са режисирани. Казвам Ви го, защото съм участвал в изготвянето на една дузина клипчета, но на battlefield. При тези на CS нещата са същите. Просто си личат. Първо, правят се от хора със сериозни умения в тази насока, разполагащи с нужната техника и програми. Второ, в изработването им участват цял екип хора. 7-10 и повече човека и всеки има конкретна задача. Минимум 2-ма снимат от позиция спектатор, но няма да навлизам в детайли. В крайна сметка, нещата така се нагласяват, че наистина изглеждат като на филм. Освен това, в някои от CS 1.6 видеата, откровено присъства айм хак. На забавен кадър не личи толкова.
В моя представителен клип за MegaGaming, нещата ги направих сам. С екип щях да постигна още по - интересни и ефектни сцени.
Но пък в този клип, всички събития са от реални битки по време на самата игра. Няма нищо режисирано. Това е потвърждение, че веригата разполага със силни и добри играчи. Знаете, че няма как да намеря сам всичко най - добро. От екипа ми предоставиха 2 демота от DM и RATS. Вярно, демотата от GunGame са изцяло мои. Добре, че ги имах поне тях. За d2o намерих в сайта, другите неща снимах лично.
Относно мелодията. Трябваше да намеря такава, която не е със защитени авторски права. В противен случай, видеото няма да се гледа в САЩ, западноевропейските и други държави. YT може и да ме накажат, като деактивират акаунта ми, или просто да премахнат клипа. Тъй като от конкурентните вериги ще започнат да "хейтват", коментирайте и харесайте, но в YT.
Препоръчвам на собствениците да го качат и във Vbox7
В основните сцените участват: Imp* MMA /това е админ МВР/, DUM DEE DUM DEE DUMMM DAMMM DUM /това е Mr. Black/, B A R C E L O N A F A N, SNAIP и други.
Гледайте го на 1080p , че там е с по – високо качество.
Приятно гледане :D

https://www.youtube.com/watch?v=hwd9cxe7SgY
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Пенсиониран от CS 1.6
Аватар
SNAIP
Администратор
Администратор

Предупреждения: 0
Име в игра: SNAIP

Re: Counter-Strike 1.6 MegaGaming Frag Movie [HD]

Мнениеот d3v1lk1nG » 21 Яну 2014, 18:10

Браво ,мн добре се е получило ,супер работа ! Поздравявам те и за усилията които си положил клипа е супер , другия път казвайте като ще правите клип ако искате и аз имам доста интересни демота на компа :D:D
Аватар
d3v1lk1nG
Потребител
Потребител

Име в игра: d3v1lk1nG

Мнениеот Mr.Black » 21 Яну 2014, 22:08

От мен браво за труда,малко са хората,които биха се захванали с нещо подобно - получило ти се е.

Гледам обърнал си внимание и наистина си коректен относно "авторското право" особено в YT,обаче тъй като си изписал,че си използвал запис от моя игра,би било правилно и коректно да поискаш от всички,които включваш в клип и използваш техни записи за разрешение.Това не е нещо задължително и никой няма да може да ти каже нещо,но е некоректно до някаква степен.

Пак да ти кажа,поздравления за труда.
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

Име в игра: Mr.Black

Мнениеот BARCELONA FAN » 21 Яну 2014, 22:11

Браво СНАЙП!Ако решиш да правиш клипче пак - кажи да се потрудим целия екип.
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
Аватар
BARCELONA FAN
Потребител
Потребител

Име в игра: B A R C E L O N A F A N

Мнениеот [Anti]Killer » 22 Яну 2014, 00:20

И аз това си мислех, тук има доста хора които са се занимавали с това и ако се съберете може да стане нещо наистина яко, защото този клип не ми допадна особено. През половината клип разглеждаме карти, които мисля всеки играч знае, а през останалата половина имаше няколко хедшота, убийства с нож и скокове(нищо което не сме виждали или правили)
Иначе браво за това, че рекламираш веригата и за усилието.
ИзображениеИзображение
Аватар
[Anti]Killer
Потребител
Потребител

Име в игра: [Anti]Killer

Мнениеот DINO BG » 22 Яну 2014, 00:57

(clap) Браво за труда !
Докато гледах видеото ми се искаше да видя и своя ник някъде, разбира се като фраг, но не се случи. Така съм разочарован от себе си :D
За следващото видео ще имаш по - голяма подкрепа от екипа и ще ти е по - лесно ;)
Лъва и мечката са по - силни, но вълкът никога не играе в цирка ! ! !
Аватар
DINO BG
Потребител
Потребител

Име в игра: DINO BG

Мнениеот GGeorgiev » 22 Яну 2014, 11:57

DINO BG написа:(clap) Браво за труда !
Докато гледах видеото ми се искаше да видя и своя ник някъде, разбира се като фраг, но не се случи. Така съм разочарован от себе си :D
За следващото видео ще имаш по - голяма подкрепа от екипа и ще ти е по - лесно ;)

Аз засякох себе си на една от сценките когато Mr.Black бие хет на един зад кашона на ST аз от горе и от долу на неговия хет съм набил 2 със mka :D
Силните приемат загубата с гордо вдигната глава , само слабите показват гняв. (y)
Аватар
GGeorgiev
Потребител
Потребител

Име в игра: G.Georgiev

Назад към На лафче