В моя представителен клип за MegaGaming, нещата ги направих сам. С екип щях да постигна още по - интересни и ефектни сцени.
Но пък в този клип, всички събития са от реални битки по време на самата игра. Няма нищо режисирано. Това е потвърждение, че веригата разполага със силни и добри играчи. Знаете, че няма как да намеря сам всичко най - добро. От екипа ми предоставиха 2 демота от DM и RATS. Вярно, демотата от GunGame са изцяло мои. Добре, че ги имах поне тях. За d2o намерих в сайта, другите неща снимах лично.
Относно мелодията. Трябваше да намеря такава, която не е със защитени авторски права. В противен случай, видеото няма да се гледа в САЩ, западноевропейските и други държави. YT може и да ме накажат, като деактивират акаунта ми, или просто да премахнат клипа. Тъй като от конкурентните вериги ще започнат да "хейтват", коментирайте и харесайте, но в YT.
Препоръчвам на собствениците да го качат и във Vbox7
В основните сцените участват: Imp* MMA /това е админ МВР/, DUM DEE DUM DEE DUMMM DAMMM DUM /това е Mr. Black/, B A R C E L O N A F A N, SNAIP и други.
Гледайте го на 1080p , че там е с по – високо качество.
Приятно гледане

https://www.youtube.com/watch?v=hwd9cxe7SgY