Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Помощ :х

Изображение Всичко НЕсвързано с Counter-Strike

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Помощ :х

Мнениеот Pashov » 23 Ное 2013, 09:35

Здравейте приятели (hi) аз съм вече старият админ Chronos :D.Реших отново да се върна към CS-a и когато снощи реших да направя 2,3 игри в Rats за пръв път влязох в CS приблизително от една година и много неща се бяха променили.Имаше двама хакери но това да го оставим да се върнем към помощта :D.Та така когато започнах да играя Font/Шрифта на играта ми в чата се беше променил беше наклонен и не се разчиташе почети нищо и все едно беше на Pixels/Пиксели.Което много ме дразни понеже не мога да чета какво пишат съотборниците.Ако някой знае как да го оправя моля ви да ми помогне :) :)

Благодаря ви! :)
Изображение
Аватар
Pashov
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Chronos

Re: Помощ :х

Мнениеот Valkyria » 23 Ное 2013, 11:35

Явно си си инсталирал някоя програма която е променила шрифта по подразбиране който се ползва от CS-a, или ползваш някой модифициран.
Изображение
Аватар
Valkyria
Администратор
Администратор

Име в игра: Valkyria

Мнениеот Roger » 23 Ное 2013, 12:32

Имах точно такъв проблем преди време,когато бях с уиндоус екс пи.Просто го преинсталирах.Не може да откриеш проблема.
Аватар
Roger
Потребител
Потребител

Име в игра: Roger

Мнениеот sadvateli.com » 23 Ное 2013, 13:45

Можеш ли да прикачиш снимка, за да видим проблема?

ПП: Разрових се в нета и погледнах по другите форуми, и другите хора твърдят, че няма оправия освен преинсталация на цялата ОС. Пробвай с тая тема, може да има нещо което да ти помогне. Цък
Аватар
sadvateli.com
Потребител
Потребител

Име в игра: ne

Мнениеот zxcv ;> » 23 Ное 2013, 14:19

Не може да няма оправия освен преинсталиране - щом се оправя с преинсталиране значи проблема е в Local disk C, а щом е там и има проблем с шрифта значи трябва да се изтрие някой файл от Font, просто разберете кой е или как се казва шрифта.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Мнениеот Pashov » 23 Ное 2013, 15:44

zxcv ;> написа:Не може да няма оправия освен преинсталиране - щом се оправя с преинсталиране значи проблема е в Local disk C, а щом е там и има проблем с шрифта значи трябва да се изтрие някой файл от Font, просто разберете кой е или как се казва шрифта.

Благодаря на вички за съдействието но zxcv ; е най-прав поразрових се в папката с фонтовете в Локалният диск Ц и открих фонта който се използва от някой неща в компютра преди време не знам как го бях сложил по погрешка сега не знам как да го премахна търсих в форумите но нищо не стана.Ето какво става като се опитам да го изтрия http://www.prikachi.com/images.php?imag ... 80957g.png ако някой знае как да го махна моля да ми каже :х
Изображение
Аватар
Pashov
Потребител
Потребител

Мнениеот zxcv ;> » 23 Ное 2013, 16:02

Затвори всички програми, които имат нещо общо с него или направо абсолютно всички, като: скайп, анти-вирусна, firefox/explorer и т.н.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Мнениеот Report » 23 Ное 2013, 16:05

най лесно се почиства в сейф мод ;) или с лайв диск :) последно мога да ти помогна като в контролният панел промениш фонта по подразбиране за ВСИЧКИ приложения да е някой основен :)
Изображение

I DO NOT TECHNICAL SUPPORT over PM´s

Изображение
Аватар
Report
V.I.P.
V.I.P.

Име в игра: *FBI*Russian Federation

Мнениеот Pashov » 23 Ное 2013, 16:28

Report написа:най лесно се почиства в сейф мод ;) или с лайв диск :) последно мога да ти помогна като в контролният панел промениш фонта по подразбиране за ВСИЧКИ приложения да е някой основен :)

Точно това искам но не знам как да го направя?
Изображение
Аватар
Pashov
Потребител
Потребител

Мнениеот Vito » 23 Ное 2013, 18:52

Единия от вариантите които можеш да пробваш е да си дръпнеш от дата.бг флекс тайп с кейгенератор и да го инсталираш и рестартираш пц-то има малка вероятност да ти оправи проблема ако и с това не се оправи преинсталация или ако ти е включен систем рестора да върнеш уин-а назад с няколко дена :)
Изображение
Аватар
Vito
Потребител
Потребител

Име в игра: Vito

Следваща

Назад към На лафче