В тоя ред на мисли искам да попитам , на какво основание когато човек пуска кандидатура за дадено от вас право да се кандидатира за даден пост тук ,бива игнориран от толкова бързо и само от едно мнение? Ето за кое питам
viewtopic.php?f=57&t=4763
Тук ако някой знае кой кой е то па на ,чесно ви говоря!!!
Ок бил съм админ тук Report ,имаше между мен и малка част от екипа не разбирателство с мен по отношение как се прави снимки и бан на съмнителни играчи . Но вината е моя защото бях свикнал от друг сървар да се работи по друг начин който явно на вас не ви допада, презнавам сгреших . Но от тогава драги ми Report (драги и другарю ще ви наричам вече целият ви екип докато не премахнете Сталиниското правило N10)минаха цели 5 месеца, през това време аз не напуснах веригата Ви, не направих глупост (пускане на хак,флоод,еррор на сървари,което за мен е найлесно но под моето ниво защо не съм лапе) а напротив помощ , помощ и само помощ за целия ви екип за отстраняване на хакери .Та драги ми Report всеки може да сгреши, освен ако не си божествен , но и боговете грешат(нали) ,важно е дали можеш да простиш .Ето аз лично на Simsa съм простил въпреки че той и неговия авер Ивелинчо от Нови Пазар ,няма да ми простят никога че не можаха да станат админи в друг сървар,за да си разиграват коня .Да и пак ще му кажа на simsa ,заради МЕН няма да станете там админи поради една проста причина ,че селски номера с хака там няма да вървят!!!И от какво съдя че там (за тука не знам ) simsa че играеш с хак ли ,ми много просто като те следих тук какво си "про"

Това е последно което пиша за теб някога , не желая дори да вадя още факти с какво помагаш тука ,само Главния модератор да влезе в банлистата и веднага може да си направи сметка кой админи работят за сървара и кой влизат тука да си почешат егото.Вижте колко банна е направил simsa или той е началник и само гледа демота и решава кой е хак или не

Та въпроса ми като цяло е, кога ще се научите да прощавате за малките грешки(не само на вашите приятели)и хора който се опитват да помагат реално и искат пак ШАНС ,няма да им бъдат толкова бързо игнорирани за часове ,да бяхте оставели поне още няколко хора да дадат мнение ?
И кога ще дойде Демокрацията най сетне в България ? Може би вие трябва да сте пионерите , млади сте а сайта прилича на концлагер .Лошо!!!Прочете внимателно и ще разберете защо вече толкова малко хора пишат тука за каквото и да е било по форумите и с изключение на админите ,където имат само те имат право да пишат навсякъде