Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

wall+aim в de_dust2

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

wall+aim в de_dust2

Мнениеот Roger » 07 Окт 2013, 12:54

1.Демо: http://dox.bg/files/dw?a=8b2b04bbac
2.Снимка: http://prikachi.com/images.php?images/181/6633181C.jpg
3.sILw|Undercore - 77.85.180.76 - Wall+ aimbot
Аватар
Roger
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Roger

Re: wall+aim в de_dust2

Мнениеот Blade » 07 Окт 2013, 13:05

Гледах демото: aimbot
Изображение
Аватар
Blade
Потребител
Потребител

Име в игра: Blade

Мнениеот Doktora » 07 Окт 2013, 14:24

Как два админа ще има във игра и да не баннете аимера и два пъти ви казаха за него хакера е добавен във банлистата моля и модераторите да прегледат това демо.
Аватар
Doktora
Потребител
Потребител

Име в игра: Dido

Мнениеот zxcv ;> » 07 Окт 2013, 15:32

Doktora написа:Как два админа ще има във игра и да не баннете аимера и два пъти ви казаха за него хакера е добавен във банлистата моля и модераторите да прегледат това демо.

Не са виновни админите, а играча, който е написал репорта. Може ли при два админа, които не са никак нови и се знаят ти да отидеш спектатор и да правиш демо, за да го качиш тук? Не са за украса тези админи, а и не са машини - не могат да гледат всеки. Съобщава се на админите, подобни теми се правят, само когато няма админ в сървъра - смешно ми е.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Мнениеот Doktora » 07 Окт 2013, 15:34

Двама играча казаха че има аимер без реакция от админите прегледаи демото
Аватар
Doktora
Потребител
Потребител

Име в игра: Dido

Мнениеот IYI » 07 Окт 2013, 18:45

Виждам и аз съм в кюпа !!! В моя защита искам да кажа,че ако съм хванал чата в този момент в който са се оплакали,че има аймер да съм излязъл спектатор на момента !!! Искам да кажа,че в този момент явно не съм следил чата !!!!
Глупакът никога не може да бъде някой, но винаги може да бъде всеки.-Хърбърт Уелс
Аватар
IYI
Потребител
Потребител

Име в игра: IYI

Мнениеот zxcv ;> » 07 Окт 2013, 21:23

IYI написа:Виждам и аз съм в кюпа !!! В моя защита искам да кажа,че ако съм хванал чата в този момент в който са се оплакали,че има аймер да съм излязъл спектатор на момента !!! Искам да кажа,че в този момент явно не съм следил чата !!!!

Нормално е, не може винаги да сме "на 6" във всички. Просто г-н Roger винаги е бил настоятелен и обича спама в администраторския чат, а тогава не го прави. Явно гони някаква бройка репорти. При два админа да пускаш репорт е недопустимо.
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Мнениеот Roger » 07 Окт 2013, 21:30

zxcv ;> написа:
IYI написа:Виждам и аз съм в кюпа !!! В моя защита искам да кажа,че ако съм хванал чата в този момент в който са се оплакали,че има аймер да съм излязъл спектатор на момента !!! Искам да кажа,че в този момент явно не съм следил чата !!!!

Нормално е, не може винаги да сме "на 6" във всички. Просто г-н Roger винаги е бил настоятелен и обича спама в администраторския чат, а тогава не го прави. Явно гони някаква бройка репорти. При два админа да пускаш репорт е недопустимо.

Е,и?.Играча беше направил 25-5 ,мислиш ли,че трябва да продължаваме да пишем тук?
За 25 фрага никой да не обърне внимание...А хората пищяха и избягаха половината от сървъра,това допустимо ли е?
Не гледай нещата само от твоята камбанария,мисли за доброто на сървъра като цяло а не като някое "шефче".А и с нищо не си повече от мен,с тази разлика,че аз не съм пожелал да стана като тебе.
Аватар
Roger
Потребител
Потребител

Име в игра: Roger

Мнениеот zxcv ;> » 08 Окт 2013, 00:03

Roger написа:
zxcv ;> написа:

Е,и?.Играча беше направил 25-5 ,мислиш ли,че трябва да продължаваме да пишем тук?
За 25 фрага никой да не обърне внимание...А хората пищяха и избягаха половината от сървъра,това допустимо ли е?
Не гледай нещата само от твоята камбанария,мисли за доброто на сървъра като цяло а не като някое "шефче".А и с нищо не си повече от мен,с тази разлика,че аз не съм пожелал да стана като тебе.

В грешка си, аз мисля за сървърите - ти не. Защото аз не нарушавам правилата всекидневно. Също така не съм шеф на никого, няма да ти повтарям десетки пъти, че тук не сме на надници или заплати. Повече съм, защото на мен ми е дадено доверие и имам правото да "забраня" даден играч, а ти го нямаш. Не ми се възхвалявай с това, че няколко човека ти ходят по задника и ти се молят да станеш админ, знам че го искаш просто ината ти е в повече. След, като не си станал не се защитавай с това и не се хвали, детинско е. Един вид ти, когато и да си пожелаеш ще станеш - и с какво си повече от друг "потребител", като теб? Писна ми тука от /шуробаджанащина/. Темата е приключена, въртете ключа.
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Мнениеот Roger » 08 Окт 2013, 00:27

(clap)
Аватар
Roger
Потребител