KoMnoT написа:Правила за сървърите на csmegagaming
Чл. 1. НАПЪЛНО ЗАБРАНЕНО е използването на хакове, скриптове,
помощни средства и т.н.Ако това правило се наруши, то тогава нарушителя подлежи на санкциониране от страна на администраторите!
Както искаш тълкувай изказванията на който и да е, аз тълкувам правилата. Настройки за намаляване на отката са си чиста проба помощни средства. Ето и моето демо - http://dox.bg/files/dw?a=494521cdea
П.п.: Благодаря за урока и комплиментите по мой адрес. 
Хахахах е това е вече върха на сладоледа.Кое е по точно забранено?Настройките в конзолата ли?Ми нали са за това да помагат на играта или не?

Или ти нямаш настройки и играеш с fps 30 ?Или можеби играеш с на комп "Правец"08 а?Ми тогава баннете и
simsa че от него съм копирал с какви параметри играе или само аз не мога?Ми нали всички който съм питал за настройки за по-добра игра ми са давали точно тия за да стана по добър ,ми ако са забранени нали конзолата няма да ги приеми?Ох незнам вече какво да мисля за вас чесно,ясно е че няма да махнете банна ,защото не затова че съм хакер ,а затова че ви правя луди по темата CS-1.6

А , вие имате раздел уроци ,ми я ги изтрийте че някой може да стане по -добър от вас

?Ок няма проблем ще се махна,сървари дал господ,само съжелявам че бях наивен да търся админи по сърварите кога има хакери или по чата в сайта,и че ви правих реклама за добрия gungame та тука има 23 дошли само от мен нови играчи.Както и да е останете си с здраве и ви пожелавам да продължавате да гоните добрите си играчи все така,аз доказах тук какво мога за 6 месеца около 1800 победи и всеки месец в топ 10 .
А и Компот само да питам, MORTAL дава и ти недаваш така ли

?Ако искаш само с нож ще играя и пак ще ги взимам игрите а?-ПРАВИЛСЪМ ГО

.Аре чао на всички и нищо лично към никой
(Компот не забравай никами Fox(лисунгера)Правим рез на рутера и пак съм вътре
ма искам да е чесно,ма вие сте непроправими.Аз винаги съм вътре

каквото повикало такова се обадило )
И последно да обесня да ти стане ясно на теб и на другите с тия команди cl_dynamiccrosshair "0,"cl_lw "1" и после cl_lw "0".Аз нищо не правя наказуемо защото
ОТКАТА няма как да го спра,още никой не измислил това да се спре ,защото е не възможно(Ако можеше да се спира
отката щях да правя по 60 към 1 фрагове нали?).Само където ми се получава така на камерата че мерника ми сиди неподвижен особено на бъгнатия автомачик и даже за мое неодобсто ножа ми минава в лява ръка ,което за колене в gungame е му е супер неудобно защото съм десничар

Я сега пак помисли и кажи кое е помощно средство

Пък зи запази комплементите за себиси, че ще ти смеят някъде !!!Интерсно е защо не каза нищо по моето Демо да ли съм хак или не???
П.С.А чакай че се сетих нещо, по
помощни средства трябва да се баннат всички с STEAM защото те имат допълнителни екстри от самия STEAM,нали!!!А сега какво правим Компот,трябва да останеш май ти и още няколко мулчогана в сърварите .Значи ако така се тълкуват като теб нещата бан и за всики с Steam-той се води по твойта логика
Помощно средство.Само не ми излизай с номера че не е така защото и аз имам такъв и регист там и знам какво допълнително получавам!!!