от Awake And Alive » 11 Мар 2013, 21:05
Момче ... тука не става на въпрос да ти махат правата. .. да виждаш да съм писал нещо такова ?!
Тука въпроса е да разберете кое е редно и кое не .. има правила . прочети ги ..
какво заяждане какви 5 лв ?! нервиран съм защото не мислиш ама грам преди да действаш .. какво означава ПИТАХ ИГРАЧИТЕ ?! ок аз бех жив може да си питал умрелите .. и за това да не съм видял ?! лошо няма ше се съглася ,че ти да видиш питал си ги ок ... ТИ НЕ ЗНАЕШ ЛИ ,че всички искат de_dust2 .. не може да се играе само 1-2 мапа .. разбирам .. имаш желание да е фулл сървара.. пускаш дуст2 сървара е фулл играеш 1 мап сменя се на de_dust2002 лефтват 5-6 човека ( щото има хора който играят само дуст2) и кво правиме ?! пак сменяш на дуст2 ?! не се излагай моля те .. мисли реално не може сървара да е 24/7 26от 26 .. има 18 човека в сървара МАЛКО ЛИ СА ТИ ?! не мога .. не знам как да ти обясним ... спирам да коментирам защото се нервирам за глупости ... просто повече практика и като човек ви показва грешките , учете се от тях не бързайте да си талкувате ,че аджаба некой се заяжда с вас .. Нито те знам , нито те познавам , нито ме интересува за теб и т.н ни най малко не съм си поставил за цел да се заяждам с когото и да било .. просто няма и 0.0001 % мисловна дейност в действията ви ..
Админ , дай демо да докажеш , че съм хак ... ?!!?! Играч , дай демо да докажеш ,че не си хак ... ?!?! !