Ммм.. да бил съм админ , и за това което аз видях .. с 25-30 пинг , така не лаггва за което мисля ,че ти ще се съгласиш .. отделно въпросния пич го видях как си усилва и намалява спееда

не сме вчерашни .. относно админите ... те бяха вътре ... и след като уревах всичко за да се обърне внимание понеже бяха заети да играят и не ги вълнуваше има ли хакер или не ... да разбирам досадих .. (не го отричам) както мога да кажа .. и друго ..
Както предполагам , че играчи от сървара биха потвърдили който са съвестни .. не се разбирах с доста от играчите .. точно поради факта , че винаги съм бил строг и справедлив .. покажи ми 1 моя тема с грешен бан ?! 1 оплакване от мен ?!
Когато даден играч пита има ли админ , и напише че има хакер .. на админа няма да му куства да влезе в конзолата и да напише amx_psay "edi koi si" ок ше го видиме

и всичко да е ок ?! аз пиша те си играят .. аз пиша те си играят .. и тоя лефна наигра се със хакчето .. след което им казах да му снимат ип-то ,че аз ше кача демото .. (нямах достап до amx_last) и тоя почна да ми пише по екрана "дай ми повод да те гаг-на" wow евалата пич .. големия админ .. спеед хакерите са ( лаггващи) а добрите играчи хакери ...
Кажи ми само ,че с 25-30 ms (мили секунди= пояснявам за незнаещите) така му е лаггвало и ок ще се извиня на всички и ще се откажа от цс като игра за релакс ...
Както ще помоля и екип баннове да се изкажат по въпроса с демото ... (лаггва му невероятно но все пак прави невероятни работи със flober ?! ) аре моля ви се.
п.п без лоши чувства към когото и да било

както ви благодаря за отделеното внимание ..