на кратко : влизам , и случайно попадам на "умен спеед хакер" който е намалил скороста на малко и очевидно бавни типове не могат да го усетят .. и си мислят , че му лаггва на 30 мс ( мили секунди ) няма как да му лаггва пък и се забелязва явно скороста на типичния олигоф***
пиша им аз на сладурите в админ чата .. те няма кой да ти каже копче не се знае афк ли са играят ли ... движат се но нито дума ... пиша си аз и кво ?! хакнатия дебил реши да лефне и аз почвам да обяснявам на админите ще се цитирам : d-l ; Blade спите ли бе ?! снимайте му ип-то от amx_last аз ше кача демото " и некъв супер сладур решава ,че си търси причина да ме гаг-не и чак ми пише по екрана " за какво ли да те гагна WoW ГуЛем си баце ... аз му обяснявам , той ме гаг-ва !!!
КОГА ЩЕ СПРЕ ЦЯЛАТА ТАЯ ПРОСТОТИЯ ...
КОГА ЩЕ СПРЕЕ БАНН-а на чисти играчи , а явните НЕДОНОСЕНИ ( ще си позволя да ги нарека така , защото колко зле тряя да си за да пуснеш хак) ги оставяме да играе ..
има ли смисал да коментирам ... просто .....
Много хора злоупотребяват с власта която са получили от люси .. но забравят с каква цел им е дадена

Ето демото