2. На колко години сте. /Кандидата не трябва да е под 16 години/ Ами на 13 съм знам ,че това е голям проблем и преди ме отхвърлихте точно ,заради това ,но аз Ви гарантирам ,че годините не са важни и ще останете доволни от мен

3. От колко време играете в сървърите CS MegaGaming - Ами Вие знаете ,че аз преди играех ,но след време спрях и сега пак започнах да играя и то пак във вашата верига

4. От колко време играете ЦС. Еми отиват към 2 години и нещо ..

5. Предишен опит като Админ. Ами да ,даже мога да Ви изброя тези места ,където съм се доказвала: CrossFire,Cs-Digiral,-=X3M=-,Dream's ,Danger ,Ro-ni и още други ,но в момента само за тези се сетих.
6. Колко време ще прекарвате в сървъра.- Ами сега докато е ваканция мога по 4-5 часа ,а когато започна училище ,мога да прекарвам в сървъра по 3-4 часа ,в свободно време и по 5.

7. В кой сървър CS MegaGaming искате да сте Админ. /Може само в един сървър/ В CS MegaGaming - Classic

8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming - Ами аз един път не успях да стана админка и да се докажа ,за това опитвам пак с мисълта ,че наистина ще успея и ще мога да помагам с каквото мога в това начинание

9. Скайп за обратна връзка. Ами ,вече не ми е стария ,а друг (нов): zvezdata_shigo
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming - Ами ,аз от батко ми се ''зарибих'' и той има приятели ,които играят и аз имам приятели ,които играят и като им спомена за веригата и сървърите ,ще докарам 5,10 човека още

Поздрави и пожелания за здраве,радост,късмет и любов през новата година , momiChe ;]]
Post is locked fro editing from Report