2. На 18 години съм.
3. Не мога да кажа с точност от колко време играя , но не е от седмица или две , а повече.
4. 7 Години вече се занимавам главно с Counter-Strike 1.6 .
5. Предишен опит като Админ.
6. В различен стадий в зависимост от това дали съм на работа. През делничните дни мога да отделям време от 2 до 4 астрономически часа. През почивните дни ще мога да отделям повече време , и то когато сървърите ще са най-натоварени в часовете от 8 до ранните часове на следващият ден.

7. Желая да бъда админ в CS MegaGaming Dust2 Only .
8. Множество обиди между играчите създават възпрепятстване върху играта в сървъра. Било то обиди , хакери , хора който стоят далеч от клавиатурата ( АФК ) и бавят самата игра.
9. sa6o.bg
10. Играя с приятели и познати Counter-Strike за забавление , а те са доста. Не мога да определя точно бройка , но и до сега съм разпространявал Ип-то на хора с които ми е приятно да играя.
Искам да обърна внимание към правилото което е възложено в описанието на кандидатурата , за ранга на потребителя. Не искам да създавам глобален спам в темите , за това и не пиша често. Нямам кой знае колко мнения , но посещавам форума и знам за какво иде реч ! Регистрацията ми в форума е скорошна , но пък за сметка на това , аз играя повече време във вашите сървъри , но главно посещавам Dust 2 Only сървъра.