Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
idriz написа:Това със AWP тоот 12 13 години играя CS не ми се е случвало повечето пъти ми се е случвало да го целя но да не го хитвам ,а той само покрай тях му минава мерника и вече хитва и то не само 90 % глави даже не знам дали не са повече ,абе хора вие малоумни ли сте админи сте ми станали тука смешници чувате ли се какво говорите, как по ясно трябва да го кажа на демото и на клипчето се вижда когато хитва мерника не е там където трябва да е .... ако искате и на английски ще ви го напиша...
This AWP with it12 13 years playing CS not happened to me many times I was going to aim but it hits and he just goes past them his sight and now hit and not just 90% heads do not even know that they are not more people you maniac you're my administration here became wuss you hear is what you are saying, how clear must say the demo and the video can be seen when hitva sight is not there where it should be ....
idriz написа:Щом го приемаш лично ясна е работата. И за тебе знам много работи спок. Относно темата която пишем не сте прави повечето сте във голяма грешка не играе чисто колегата тои сам си го призна, но не каза със какво .
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта