?!?!?!?
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: ?!?!?!?
посочи причина на демото за бан айде
- hehehe
- Gold V.I.P.
- Предупреждения: 0
- Име в игра: asafdsfds
hehehe написа:посочи причина на демото за бан айде
Виж сега момченце не може да си правиш каквото си искаш вчера и днеска като влезеш да си мислиш , че всичко започва наново. Докато аз съм "админ" в този сървър ти винаги ще си с "гаг" и като обиждаш след "гаг" ще получаваш бан.
Това е положението. Не те знам семейни проблеми ли имаш, бавноразвиващ се ли си или просто няма кой да ти сплеска бушона, но това ще е положението , както казах, докато аз съм с админски права в този сървър и в тази верига сървъри изобщо. Не ми се обеснявай и не ми пиши лични съобщения , така или иначе ги трия без да ги чета.
Люси да вземе решение утре какво да те прави.Според мен трябва да си перманентно изгонен и този път да няма такива прощаванки, втори-трети-пети шансове и т.н.
Бана ти е за няколко часа , колкото да легнеш да поспиш малко , че и без това утрото е по-мъдро от вечерта...
-
Siska - Форум Модератор
- Име в игра: Siska
Всъщност аз ти казах, че си с последно предупреждение, ти ми отговори - кво бе, е сега разбра кво.
Бана е променен на 4 седмици, поогледай се, обмисли дали ще продължаваш така, като мине времето и се върнеш и не си се поправил, бана става перм. и всяка регистрация във форума ще се премахва.
Пак е компромис, но последен.
Бана е променен на 4 седмици, поогледай се, обмисли дали ще продължаваш така, като мине времето и се върнеш и не си се поправил, бана става перм. и всяка регистрация във форума ще се премахва.
Пак е компромис, но последен.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
4 мнения
• Страница 1 от 1