1.1886
2.93.155.135.221
3. е туй не знам вижте в бан листа
4. Значи вижте сега сървара ми харесва играя си понякога ,в края на рунда напсувах един чисто приятелски без лоши чувства дори на майтап очаквах си гагчето ама бан за 1 ден тва е просто смешна работа ,не знам щом имате маса от играчи чакащи да влезнат няма проблем аз ще си намеря друг GunGame ако ли не моля бана да ми бъде заместен с гаг.
5. Виж точка 4
6.http://dox.bg/files/dw?a=bb6d1c39fb
7.Gun Game нямам демо на самата обида , защото админчето ме банна след като се смени картата. Мога и да разясня точно какво казах.
Оплакване от админ
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
9 мнения
• Страница 1 от 1
-
1886 - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: 1886
Re: Оплакване от админ
Дано ти оставят бана, като си невъзпитан и не спазваш правилата , какво очакваш! Тука 90% от играчите не знаят правилата, ама знаят как да си пуснат оплакване.. тцц
- valkata12
- Потребител
- Име в игра: ,
Ахахахахахахаха ок няма проблем направете така както вие прецените за добре щом смятате , че това е най-добре за вашата верига няма проблем както казах ще си намеря друг Gun Game ... И не разбрах кво значи "невъзпитан" ... аз си разцъквам CS-че не съм в читалище , библиотека или на някое културно мероприятие нормално тва е цс брааааат
-
1886 - Потребител
Имаси правила в сървърите нямаш право да псуваш независимо майтап или еди кво си
-
kamikadze - Админ
- Име в игра: NRg | kamikadze
Всеки се прави на тарикат и обижда ( псува) в края на картата с надеждата, че няма да получи гаг/ слей или кик, от админ, за следващата. Псувайте си наум, на глас, чупете си клавиатурите, не го пишете в чата. Щом го правите, значи е преднамерено и с цел. Това, че казваш: майтапя се, ебавам се, закачам се с един приятел, админа няма как да знае.
Що се отнася до бана за един ден, съгласен съм с играча, много е за такова провинение. Аз лично не им обръщам внимание или ги гагвам на другата карта. Като напише нещо, сървъра автоматично го киква и му се скапва играта
Що се отнася до бана за един ден, съгласен съм с играча, много е за такова провинение. Аз лично не им обръщам внимание или ги гагвам на другата карта. Като напише нещо, сървъра автоматично го киква и му се скапва играта
- EsCapE
И какво като псувах ?? Да не ви се качи температурата на машината вие да не би да не псувате ? Има ли играч в cs който да не знае значението на някоя от тези думи ? Обиждането между двама играчи , като скандал съм съгласен , че трябва да се гагват за да не пречат на другите , но обидите казани чисто на майтап не целящи да засегнат никои просто ей така за атмосферата не мисля , че трябва да се санкционира ... След някоя друга година ще ви светне момци ня кво се обеснявам повече пак ви казвам , ценете играчите , защото играта като игра по-лека по-лека си замира и не е като едно време. Милиони сървари не много играчи тва е положението всички вериги са лесно заменими.
-
1886 - Потребител
Бана може и да е малко пресилен, но според мен админа си е свършил работата, дори ако те беше гагнал сигурно, пак щеше да се оплачеш, а за държанието ти в сървъра е въпрос на култура!
- valkata12
- Потребител
- Име в игра: ,
Наказан си от собственика на веригата така, че едва ли е било за гаг. Нас не ни мисли Ако ще играеш тук, просто
се дръж прилично. Банът остава.
се дръж прилично. Банът остава.
-
SNAIP - Администратор
- Име в игра: SNAIP
Бана е след няколко предупреждения, щеше да е още онзи ден, но не влезе след поредната обида накрая на рунда.
Не си единствения който го прави и няма да толерирам това поведение.
Ако си намериш верига която ще го търпи това, ок, но тук няма да се получи и ако решиш да играеш при нас ще спазваш правилата, както ти така и другите.
Не си единствения който го прави и няма да толерирам това поведение.
Ако си намериш верига която ще го търпи това, ок, но тук няма да се получи и ако решиш да играеш при нас ще спазваш правилата, както ти така и другите.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
9 мнения
• Страница 1 от 1