Предложение на намаляване на времето за 1 рунд (roundtime)
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
26 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
[ПРИЕТО]Предложение на намаляване на времето за 1 рунд (roun
Обърках времето, ще го оправя след рестарт на 1,45.
Последна промяна dzak на 19 Фев 2018, 21:16, променена общо 1 път
Причина: edit
Причина: edit
-
Admin - Администратор
- Предупреждения: 0
- Име в игра: demon
Re: Предложение на намаляване на времето за 1 рунд (roundtim
Admin написа:Обърках времето, ще го оправя след рестарт на 1,45.
Не си объркал много,според мен.В момента се получава много динамична и интересна игра.И най-вече равностойна,даже не ни се налага да правим баланс.Не се знае кой ще вземе играта.Супер е.По принцип тер. винаги имаха предимство с повече време,сега не е така.Вчера,може да е съвпадение,но сървъра беше фул - 32 от 32.
Не знам на другите какво им е мнението,но мисля,че ще задържим повече хора така.
-
Careful - Потребител
- Име в игра: Discipline|Careful
Curkata написа:Според мен времето е достатъчно, като има много повече динамика, отколкото при старото време. Често не се налага да се прави баланс, което води до равностойна игра. Честно казано си зависи много от играчите, но като цяло е добре - по-малко стоене в базата на Т, времето им показва за какво са терористи и че си трябва ръш, а не цял рунд да стоят в базата, по-интересно е, тъй като динамиката се увеличава и играчите се зарибяват. Мисля, че ако се увеличи с още 5-10 секунди би помогнало до някъде, но засега всичко е наред.
Точно ти да говориш за по-малко седене в Т база при положение, че почваш да пълзиш оттам чак към 25-30 сек. преди края на рунда хаха
Инче по темата не съм играл скоро в сървъра за да знам дали има промяна или не,не смятам и скоро да играя
'77 '78 '81 '84 '05
-
nrjhs - Потребител
- Име в игра: endz0nE
Офтопик:
Опасно е да подценяваш човек,който се надценява!
-
TtEeRrOoRrAa - Потребител
- Име в игра: TtEeRrOoRrAa
Careful написа:Admin написа:Обърках времето, ще го оправя след рестарт на 1,45.
Не си объркал много,според мен.В момента се получава много динамична и интересна игра.И най-вече равностойна,даже не ни се налага да правим баланс.Не се знае кой ще вземе играта.Супер е.По принцип тер. винаги имаха предимство с повече време,сега не е така.Вчера,може да е съвпадение,но сървъра беше фул - 32 от 32.
Не знам на другите какво им е мнението,но мисля,че ще задържим повече хора така.
На същото мнение съм с Careful.
- s<k sokola
- Тестов Админ
- Име в игра: s<k sokola
s<k sokola написа:Careful написа:Admin написа:Обърках времето, ще го оправя след рестарт на 1,45.
На същото мнение съм с Careful.
+1
-
HIDRA - Потребител
- Име в игра: ....
26 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3