Значи на Vancheto рекорда по брой последователни победи не може да бъде нулиран ,който рекорд от мен е подобряван ,а от SNAIP много кратно,а това с win може ?
Имах 996 wina ,но два дена нямах нет и влизъм снощи и какво да видя 0 wina

Е за мен вече смисъла да играя тука свърши при това положение ,плюс всичко останало като отношение което има тука към мен !
Няма да обяснявам с подробности какво значи това за играчите обичащи Gungame ,че едва ли ще ме разберете !
На ника RK2K права Del !
Люси може да ми махнеш правата спокойно вече и само да ти отговоря на това :
Мнениеот Admin » 07 Мар 2015, 08:38
Точно това щях да му напиша в скайп, но го прочетох и ми хареса как е казано.
RK2K това вече не е съвет, това е предупреждение и то официално.
Досега се сдържах заради добрата ти работа в сървърите гг, но вече е прекалено.
Явно не ти прави впечатление, че още си Тест Админ е причината е само отношението и държанието ти в форума.
Люси аз не станах админ тука за да ме правиш Сървар Админ или Модератор и това съм го написал в кандидатурата си и да беше ми предложил щях да ти откажа,никога не съм имал такива амбиции ,станах админ за да има ред в ГГ сърварите и по малко хакове и мисля че се справих много добре ,щом като влезна има респект към мен и всеки играч ме познава и ако има хакер веднага ме викат и разчитаха на мен че до късно ще играят спокойно .И най важното НЯМА НИТО ЕДНО ОПЛАКВАНЕ ЗА МЕН ЧЕ СЪМ ОБИДИЛ НЯКОЙ ИГРАЧ ,НАЛИ? Е това съм аз ,но само хора в сървара разбраха какъв съм като човек!Това за мен беше най-голямото удоволствие ,а не тука в сайта ника да ми е в тъмно синьо или червен ! И отдавна да съм се махнал ,ма само заради SNAIP който ме помоли на два пъти и за това че направи нови сървари това момче останах ,и то след всичката помия който се изля върху мен тука !
Аре чао и за мен game over for me here
ТHE END