Проблем с рекорда
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
27 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Проблем с рекорда
Наистина има проблем със сървъра и забелязах, че той се появи след като Ванчето направи 9 поред и подобри този на Снайп, който бе 8.Оттогава насам примерно като играя и направя 3 поред към настоящия момент, тоест в момента съм в серия от 3 поредни победи на края на 3-тата ми изписва, че в момента съм в серия от 1 поредна победа.Така е доста гадно, защото нямаш представа към настоящия момент колко подред имаш ако си в серия да кажем над 5-6 победи и лесно може да им загубиш бройката.А до рекорда на Снаийп аз бях в сървъра през цялото време докато направи тези 10 поредни победи и на демотата ще се види това, за което и той спомена в неговия пост.

'77 '78 '81 '84 '05
-
nrjhs - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: endz0nE
...
SNAIP чакай че ми трият постовете някой хора от яд като няма какво да кажат или не са запознати въобще с темата CS и Gungame та да ти обясня .Нали ти казах преди в тая тема viewtopic.php?f=39&t=2031&start=90 че направих 10-11 а може и да са 12 поредни в присъствието на админи ,а ти ми викаш че ми трябват доказателства .Проблема според мен и на 99% съм сигурен че от там ,е че по време на игра ако се иска вотмап и се смени картата не се запомня поредицата с победи !!! Та така или иначе трябва да направиш 12 поредни без да се сменят картите и тогава ще ти призная рекорда
Аз знам че можеш ,като го направиш публикувай го моля те !!! Та не си мачете мозъците ,няма бъг в системата проблема е че се сменят картите ,просто Vancheto е имала късмет да не се сменят ,а може да е направила и повече от 9
А SNAIP на моето меню ми показва че имам 6 поредни за 1000 wina мислиш че мога и повече?
dzak не се прави на интересен и недей ми трий постовете ,ако си лапе да кажа простено му е ,че така изглеждаш в очите ми по друг начин, а уж си пълнолетен мъж ,няма да те обидя споко (ма ти се сещаш с какво мога да те олицетворя нали ?)За това бъди мъж и не трий искам само да помогна с причина която търсят.
SNAIP написа:Е, колко пъти трябва да подобрявам рекорда на сървър Gungame, за да ми изпише ника ?
Поставям този въпрос вече трети или четвърти път.
Преди малко видях, че рекорда е 5 победи на играч LEKA NOSHT DECICA и реших да го подобря.
Направих 7 поредни победи и след като видях,че отново не ми изписва ника се демотивирах и напуснах непобеден!
Нямах стимул да играя повече. Имам демота на всичките ми игри, можете да ги сравните с времето и мап цикъла.
Оправете го най - накрая този проблем. Не е лесно да се подобряват рекорди във вашия GunGame и е много
дразнещо![]()
SNAIP чакай че ми трият постовете някой хора от яд като няма какво да кажат или не са запознати въобще с темата CS и Gungame та да ти обясня .Нали ти казах преди в тая тема viewtopic.php?f=39&t=2031&start=90 че направих 10-11 а може и да са 12 поредни в присъствието на админи ,а ти ми викаш че ми трябват доказателства .Проблема според мен и на 99% съм сигурен че от там ,е че по време на игра ако се иска вотмап и се смени картата не се запомня поредицата с победи !!! Та така или иначе трябва да направиш 12 поредни без да се сменят картите и тогава ще ти призная рекорда

dzak не се прави на интересен и недей ми трий постовете ,ако си лапе да кажа простено му е ,че така изглеждаш в очите ми по друг начин, а уж си пълнолетен мъж ,няма да те обидя споко (ма ти се сещаш с какво мога да те олицетворя нали ?)За това бъди мъж и не трий искам само да помогна с причина която търсят.
Последна промяна dzak на 19 Мар 2014, 21:05, променена общо 1 път
Причина: +1 форумно предупреждение. Престaни дa ни зaнимaвaш с твоите проблеми, тук е форум.
Причина: +1 форумно предупреждение. Престaни дa ни зaнимaвaш с твоите проблеми, тук е форум.
-
Fox82 - Потребител
- Име в игра: Cs
Баси проблема ,наистина ако направя 9 поредни и не ми испише името няма да мога да спя и аз ... та това си е за притеснение ..
-
d3v1lk1nG - Потребител
- Име в игра: d3v1lk1nG
d3v1lk1nG написа:Баси проблема ,наистина ако направя 9 поредни и не ми испише името няма да мога да спя и аз ... та това си е за притеснение ..
По многоточието се усеща нотка на ирония. Считам, че няма място за такава. За всеки GunGame сървър, претендиращ да е сериозен, това е задължително изискване. Освен това, истинските гънгеймъри /познавам 10-ки такива/ го следят, както Fox си следи и броя на победите - 1000 до онзи ден. Подразбира се, че това е характерна статистика, замислена да стимулира играчите и не само това, ами и да задържа най - добрите в съответните GunGame сървъри, респективно във веригите за CS.
По този начин стоят нещата и с рекорда на сървъра, който е част и представлява CSMegaGaming.com , а не конкретен потребител, независимо, дали ще има спокоен сън или не при липсата на тази опция.
-
SNAIP - Администратор
- Име в игра: SNAIP
явно съм одъртял за всички тези работи - простете геймъри
-
d3v1lk1nG - Потребител
- Име в игра: d3v1lk1nG
-
az|sam|mm - Потребител
- Име в игра: [dG] M u H a B a M 3 a T o K a
Излизам от GunGame непобеден с 13 поредни победи. Проблемът не е отстранен все още.
-
SNAIP - Администратор
- Име в игра: SNAIP
SNAIP написа:Излизам от GunGame непобеден с 13 поредни победи. Проблемът не е отстранен все още.
Браво , вярвам ти (без ирония)

Иначе пак ти казвам БРАВО

-
Fox82 - Потребител
- Име в игра: Cs
SNAIP, а възможно ли е проблема да е в теб? При завършване на картата, се генерира един файл със статистиката до момента, в който пише кой е победителя и т.н. Сещаш се за кое ти говоря. Този файл се появява на компютъра ти. Ако си направил папката с ЦС да е "read only", то ще ти показва винаги този който се е запаметил.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
gg_stats_ip (default: 0)
Set to 1 to track stats by IP address instead of STEAM ID, or set to -1 to track by player name.
Да го сложим 1, и да ги засича по IP адрес. А може и SQL сървъра да се е замотал нещо, но е малко вероятно.
Set to 1 to track stats by IP address instead of STEAM ID, or set to -1 to track by player name.
Да го сложим 1, и да ги засича по IP адрес. А може и SQL сървъра да се е замотал нещо, но е малко вероятно.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
27 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3