Даже им счупете ножовете да се разкарват само с дръжките и да мерят с камъни.
Какво е това нещо само кенгурута и заици

Всичко е в кръга на маитапа седмак моля те не отговаряй
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
MORTAL написа:Според мен са биндове. Няма как едновременно да скача и да стреля със скрола. Колко пръста има на ръцете?!
roundup написа:MORTAL написа:Според мен са биндове. Няма как едновременно да скача и да стреля със скрола. Колко пръста има на ръцете?!
Никой не говори за едновременно скачане и стреляне, което пак е възможно разбира се
Хора вие ме изумявате.Фокс първо на първо ти не си достатъчно образован в играта цс(за какъвто явно се имаш), за да постваш такива теми и очевидно не правиш разлика между видовете скокове.Нека само да ти кажа, че bhop е позволен да се прави по професионалните турнири по цс, където играят за милиони долари наградни фондове по простата причина, че е част от играта.Ти искаш в някакъв сървър, където се забавляваме да го забраниш.Редбулл го каза много правилно, все едно да искаш да забраниш да може да се кляка в цс-а.Аз ти предлагам да вземеш да седнеш и да изгледаш няколко клипчета на bhop и тогава да говориш.Има точно клипове, които показват клавиетурата и мишката и можеш да видиш как точно човека прави bhop.
IA3I написа:Насоки - средностатистическите играчи (които предимно не го правят) са мнозинство с много. Тези които го правят са много малко а тези които свалят скриптове за да го правят ги банваме. Кои ще изберем да подкрепим ?
ReDBuLL_Bg написа:...Това са умения и тренировки...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта