batko_bass - как бе.. ДМ

то ний бяхме редовните и у топа аз ти вкр спийдитата добринчото или нещо такова

а фчера на тура се изнервих щото доакто праих тест на сървъра ми вървеше перфектно.. повече от 15 мс не съм качил.. и влязах и под 5о не съм играл.. другото което не ми хареса и бях на косъм да избеснея беше изключително некадъранта огранизация.. ше ме прощавате.. ама мисля че всички ще се съгласят.. ;х и това кеото ме изнерви най-много - мп_фейдтублек 1 !!! не може да играем 2в2 цял мап, ние играем стандартно без тс даже.. а те ше ми чакалят по ъгълчетата ми скачат на глави.. едва ли има някой който да отрече че (не че си въобразявам нещо или т.н.) наща игра (мен и дзеко) беше от съвсем различен анти-масак стил.. най-малкото.. колко от другите отбори играха с таймер ?
@кент стоп - няма страшно ;д ше има ритници all night longg
@spynki ; vanila - шъ въ любя
@мастър_агапово - пич.. от времето за което батко_басс спомена те помня още

и повярвай ми.. помня и че ходеше със стрелките и играеше с помпа или тежка САМО

не искъм да коментирам ходенето на стрелба и т.н... но все пак всички се променят.. като почнах пак да влизам и те видях 1-о помислих че си почнал да играеш с хак.. но после останах приятно изненадан от израстването ти.. и все пак.. ако си ме изнервил за нещо съм ти го казал сигурно

ПС: мерси