2. На колко години сте. 17
3. От колко време играете в сървърите- 1 годинка
4. От колко време играете ЦС. - 7 години
5. Предишен опит като Админ. Определено
6. Колко време ще прекарвате в сървъра. Колко е нужно все пак трябва да се върши работа.
7. В кой сървър CS MegaGaming искате да сте Админ. CS MegaGaming Classic
8. Защо искате да сте Админ в сървърите- Повече ред да има.Вечерта рядко се срещат админи,а аз съм от този тип играчи ,които могат да цъкат и цяла нощ само да има хора.
9. Скайп за обратна връзка. valentin.nikolaev7 не влизам много в скайп,но и на ЛС във форума ще отговарям.
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming. Доста поне от моя град има 4,5 човека дето играят оделно говоря по тиймспик и като им кажа да влезнат ще влезнат.
11. Колко сигнала сте подали в сайта/форума или на някой админ за хакер. Тука не съм се оплаквал за хакери . Има доста хакери ,но си стоя спец и чакам да ги банват..Но поради тая липса на админи..
НОВО 12. Разкажете с две думи нещо за вас, от къде сте, с какво се занимавате и т.н.Казвам се Валентин от Шумен съм , футболист не се меся в караници гледам да направя да няма проблеми.Спокоен съм .
За регистрирането във форума. Имах регистрация Shumen # Banned понеже си забравих паролата си направих нова регистрация.От тая липса на админи реших да пусна кандидатура мисля ,че имам нужните минути ако това гледате и нужния респект от играчите.Благодаря за отделеното време.