2. На колко години сте. /Кандидата не трябва да е под 16 години/- 25
3. От колко време играете в сървърите CS MegaGaming - година и малко
4. От колко време играете ЦС.- 10 години (с прекъсвания разбира се)
5. Предишен опит като Админ.- Нямам, но винаги има първи път

6. Колко време ще прекарвате в сървъра.- Всеки ден по няколко часа
7. В кой сървър CS MegaGaming искате да сте Админ.- Dust_2 ONLY
8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming- Понеже когато има несправедливост в играта, предпочитам да мога да направя нещо по въпроса, вместо да търся и да занимавам други хора. Това трябва да е едно приятно място за развлечение а не източник на нерви.
9. Скайп за обратна връзка.- miros_bg
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming- Вече съм поканил един- двама и препоръчвам сървъра на всеки, който играе.
11. Колко сигнала сте подали в сайта/форума или на някой админ за хакер, поради липса на админ.- Честно казано не съм подавал много сигнали понеже, за да подам такъв трябва да съм сигурен в това което казвам, а не съм бил. А и в повечето случаи е имало админи в сървъра, които са си следели нещата.
12. Разкажете с две думи нещо за вас, от къде сте, с какво се занимавате и т.н.- От София, работя в Софтуерна компания, в свободното си време прекарвам в яденйе, пиенйе, сгодни женици и играейки CS.
ВАЖНО: Всеки желаещ да е админ, трябва да е регистриран във форума минимум 2 /два/ месеца преди кандидатурата и да е минимум с ранг "Регистрирани потребители". - Едно уточнение по тази точка. Имам профил във форума откакто играя (10 години). Понеже имах проблем с пощата, сега се регистрирам наново с другата си поща. Надявам се това да не е проблем. Благодаря за отделеното време !