mrmor написа:Първо колега аз имам парола на компа , пък и нали си имам и парола на ника и не обичам някои които и да е да ми сяда на пц то в 2 отделни къщи сме !!! кандидатирах се защото той ми каза че имало в момента кандидатури , чичо ми също играе цс дано да не вземе и той да се кандидатира .......
Последно уточнение ,брат ти пише това :
12. Разкажете с две думи нещо за вас, от къде сте, с какво се занимавате и т.н. - В момента не работя и не се занимаван с нищо и си цъкам цс с приятели ... или в тях или в нас ! Живея в Варна на 21 год. Неомъжен
хД "Имам си тайна любовница" (това беше шега)Ок да оставим че живеете на село или в град ,се е тая ,но ти пишеш че живееш в Добрич ок, а се оказва че живеете къща до къща с брат ти ,който пише че живее в Варна ,а и чичо ви играе CS и ако той е със същото IP и се окаже че живее в Шумен например ,ееееее то ма бая голяма къща ще да имате!
Виж от Добрич до Варна е бая път нали ? Значи някой лъже ,а как ще убедиш някой при това положение, че ти не лъжеш,а брат ти ! Ми ако бяхме хареса ли Брат ти от първия път ,дали щеше да пуснеш и ти кандидатура?Виж стават много съвпадения от който трудно ще избягаш ,може да ставаш за супер админ ,но при положение че брат ти се издънил и никой не го харесва за сега ,не знам дали някой ще ти се довери!Аз лично за тоя твой ник щях да дам ДА и да те подкрепа яко,защото не си създавал проблеми,но ако прибавим и ника на брат ти става + и – = 0 .Затова от мен
ПАС.Не може да ме убедиш ,че като имаш брат и сте на по 21 и 23 години ,а не деца да не сте толкова близки ,аз лично не вярвам!
И пак ти казвам посещавай не само сървара,но и сайта и давай демота за хакери ,за да можем да преценим дали ги познаваш!