Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Моля за изтриване на регистрацията

Изображение Всичко НЕсвързано с Counter-Strike

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Моля за изтриване на регистрацията

Мнениеот DESSKKO » 31 Яну 2015, 23:39

Заради това че се заяждаше с всички и че искаше от всеки един админ и играч да играете 1в1 и всеки те отсвирваше затова ли се махаш?Колко пъти те гагваха,кикваха и когато вече се стигна да се качи твое демо тук и ти се направиха няколко забележки изведнъж реши че не ти изнася и приключваш с нас.Това според мен не е нормално и ти не носиш на критика,затова ти пожелавам касмет,но помни че кадето и да отидеш с тази твоя надменност и това държание никаде няма да се задържиш задълго.Успех (nod)
Аватар
DESSKKO
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: както дойде

Мнениеот TtEeRrOoRrAa » 31 Яну 2015, 23:57

BARETATA написа:1во - спряха да се съгласяват за 1в1 след като изкормих по голямата половина
2ро - не съм видял някой да ми качва демо тука, сигурно е във вашия форум
3то - отдавна съм казал че след като реснат топа ще спра да играя тука ама явно не си в час админче
4то - ти що не искаше 1в1 ? ще ти подскажа
Офтопик:
щот си слаб (finger)

Щом имаш желание,добре тогава.
Чао !
(smoking) (rock)
Опасно е да подценяваш човек,който се надценява! ;)
Аватар
TtEeRrOoRrAa
Потребител
Потребител

Име в игра: TtEeRrOoRrAa

Мнениеот DESSKKO » 01 Фев 2015, 00:12

хахахаха човече осъзнай се уж си голям човек а се държиш като хлапе на 10 години не мислиш ли че трябва малко да се стегнеш и да промениш отношението си.Като не харесваш играчите и админите тук просто спри да влизаш,а не да си просиш от всеки админ(включително и мен)перманентен бан и да обиждаш нарочно само и само да те банне някой.Никой не те задържа тук на сила....Сървъри и вериги колкото искаш,но както казах по-горе никъде няма да се задържиш задълго.
Аватар
DESSKKO
Потребител
Потребител

Име в игра: както дойде

Мнениеот zxcv ;> » 01 Фев 2015, 00:15

От такива играчи пази Боже. С голяма радост ти казвам прав ти път и успех. Няма какво да добавям повече - тези, които са играли в Dust2 Only знаят за какво говоря. Темата я заключвам, защото се превръща в един чат. Ще я видят, тези които трябва.

2nd - BARETATA si svur6i rabotata tuk VALVE_ID_LAN 77.78.16.229 , http://dox.bg/files/dw?a=717b03951f - Той никога няма да е правилният потребител, така че заемете се с него по-бързо, аз вече се заех от към страната на Екип Банове.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Назад към На лафче