Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Честно казано съм без думи.

Изображение Всичко НЕсвързано с Counter-Strike

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Честно казано съм без думи.

Мнениеот uBaHa » 28 Фев 2014, 02:54

Искам да напиша няколко реда и не да се оправдавам или да се изкарвам "божа кравичка"
Днес прочетох няколко теми в които бе намесено и моето име.
Да заканвам се (ако може така да се нарече)
Да АКО ме направят админ първото което ще бъде направено от мен ще е:
1 - gag за chavdarcho - AKO си го заслужи
2 - kick за chavdarcho - АКО си го заслужи след 10-те мин.
3 - ban за chavdarcho - АКО след kick-a си го изпроси
Много ми е интересно дали някой съществуващ админ няма да направи същото ако е срещу него.
Казала съм го и няма да се отметна от думите си. Същото важи и за bl10k.
Тук е момента да попитам когато потребители от този тип си позволяват да използват изрази или обиди от полов характер (че понякога смесени) срещу друг потребител какво трябва да се направи ?

Колкото до няколкото теми и постове от лисо (Fox) и AntiKiller искам да им благодаря че ме защитават.
Сега ще ми е интересно кой ще ме оплюе ?

Мнениеот zxcv ;> » 26 Фев 2014, 23:28

Нямам възможност да прегледам темата, както трябва, но само ще кажа:
Офтопик:
Жалко за Ивана. :)
Аватар
uBaHa
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: uBaHa

Re: Честно казано съм без думи.

Мнениеот BARCELONA FAN » 28 Фев 2014, 05:47

На chavdarcho, bl10k и ||7|| трябва да им се забранят командите say и sayteam...Няма такива деца - влизат единствено да обиждат и псуват.
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
Аватар
BARCELONA FAN
Потребител
Потребител

Име в игра: B A R C E L O N A F A N

Мнениеот IYI » 28 Фев 2014, 10:28

Ивана,не приемай толкова лично всичко,влез и в нашето положение,разбери,че когато има кандидатура за Администратор,ние които одобряваме кандидатурите (визирам целия администраторски екип) трябва да сме обективни,така де трябва когато се доверим на някого да сме сигурни (до колкото е възможно това),че бъдещият ни колега няма да злоупотребява със дадените му правомощия !!! Според мен колегата zxcv се е подвел конкретно по отправената ти закана срещу даден играч,мисля,че не е искал умишлено да те ''Очерни'' пред нас !!! Просто през годините минаха много администратори от различна възрастова група,и много от тях както дойдоха така и си тръгнаха от екипа именно заради издънки от този сорт,да поясня,много от потребителите правят добро впечатление защото знаят,че това е едно от изискванията които имаме,докато се ''доберат до администраторски пост'' и после седи и гледай само ''сеир'' ,не искам да кажа,че ти ще си една от тях но на пръв поглед снимка която Fox беше качил във връзка със друга тема може да подведе всеки един от нас,в бъдещата ни преценка за теб като наш колега,ако все още искаш да си част от екипа !!! Важното е,че всичко се изясни така,че приеми го с усмивка и съм сигурен,че скоро ще си част от екипа ни (sun) (handshake)
Глупакът никога не може да бъде някой, но винаги може да бъде всеки.-Хърбърт Уелс
Аватар
IYI
Потребител
Потребител

Име в игра: IYI

Мнениеот zxcv ;> » 28 Фев 2014, 11:16

Уха, трета тема - не се безпокой, Ивана, моето име (nickname) също се замесва напоследък натам насам така, че сме квит. Аз дори не те познавам, знам те само, като кандидат админ, който беше отхвърлен, защото правилата са, за да се спазват. Реагирах така, защото не знаех претекста на думите ти, но после ги видях. Иска(ше) ми се всичко да е окей, да няма толкова много оплаквания за грешни банове, толкова теми с репорти, толкова теми с цел злепоставяне на колега, но ето, че не се получава. Както си видяла и в другата тема един потребител доста по-висш от мен във форума те е защитил подобаващо и доста крайно, видях също и мнението му след, което и аз взех решение, но то не е за тук и не е важно вие да го знаете. Нямам нищо лично към теб, дано не си се засегнала, ако не периода е такъв. От сряда до неделя са прошки (Сирни заговезни) - така, че никак не съм закъснял. Бъди жива и здрава :)
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Мнениеот uBaHa » 28 Фев 2014, 19:03

Благодаря ви много. Да, малко се засегнах защото съм принципен човек. Вярно е че от снимката на "лисо" не се вижда и предишният разговор но ви обещавам че скоро ще копирам цял разговор (ако може тaка да се нарече) с въпросния chavdarcho. Понякога съм малко крайна в преценката си и може би заради това е била тази тема.
Кокото до кандидатурата ми за администраторка...... мии нещо започвам да се отказвам. От минимум 2 седмици се опитвам да се свържа с ГЛАВНИЯ ( даже си направих скайп) по напътствия на Сладура и Вальо Лудото, обаче никакъв отговор от негова страна.
Отново благодаря Ви за подкрепата на повечето от вас.
Знам че безгрешни хора няма :)
Поздрави
Аватар
uBaHa
Потребител
Потребител

Име в игра: uBaHa

Мнениеот ViSiOn » 01 Мар 2014, 21:17

Нормнално е да има нерви някой да не се е сдържал и т н
А до това за главния че не пише най вероятно не видял
Еййй много мразя подмазвачи,двуличници,близачи и прочие.
Аватар
ViSiOn
Потребител
Потребител

Име в игра: [Speed Zone] ^^ViSiOn.>< ^^/simsa

Назад към На лафче