Проблема е че форума Ви е толкова объркан ,че след като написах оплакването видях другата тема за снимките поискани от Администратор и сметнах за нужно да пусна и там снимките ..

Не е нарочно .. А що се отнася до поискването на снимки , аз не помня някъде да съм прочел ,че Админа ми е искал снимки .. Въпросния Админ , можеше да ме slay/slap за да мога да му обърна внимание. За Бога ,все пак съм се съсредоточил в играта и не обръщам голямо внимание на чата освен ако не видя ,че някой пише нещо за мен ..

.. Може да е ми е писал Админа и да не съм забелязал , но за мен лично този бан е абсурден и безсмислен ..

Не ви искам вниманието искам , като влезна да играя никой да не ме притеснява .. Камо ли да се съмнява в мен ,че играя с хак , на 25 години съм , имам стаж като Модератор , и в момента съм Сървър Администратор в друга верига и през целия ми живот не ми е минавало през акъла да ползвам хак ,когато играя . А да ви споделя , единственото неразрешено средство използвах за да следя хакерите. Използвах wallhak , но го ползвах единствено и само когато съм се усъмнил в играч и въпреки това не съм сигурен в преценката си. След като не съм сигурен в преценката си , правя следното : минавам spectators пускам wall haka и гледам играча,в който се съмнявам . И повярвайте , тогава и най-добрия играч да е , си проличава ..

Най-добрия пазител на реда е бившия престъпник , защото той мисли като престъпник ..

Вече не ползвам wall hak за да наблюдавам хакери , защото са ми до болка познати .. Ако все пак се съмнявам в преценката си , правя демо и го качвам в нашия форум ,така колегите от Екип банове , ще се заемат с играча ..

Не искам да се хваля , но до сега срещу мен не е пускано нито едно оплакване ,че съм баннал някой несправедливо ..