Така..B|M|W M5 GPower съм аз..първо като влязох в сървъра беше само ти!..започнахме да играем..и както цъкаме ти си излезе spec. точно в това време влязоха и други играчи..започнах да цъкам с тях..лага беше огромен,не вярвам да го отречеш,защото и ти самият го каза..виждах те на кадри..след няколко рунда..отново погледнах ти пак беше spec. (редовният номер в РАТС е играчите да си говорят по skype,неведнъж съм го казвал,че това се равнява на wallhack и как да съм сигурен,че ти не му подсказваш като си spec.),попитах те дали ще играеш..и ако няма да играеш да излезеш (нали се сещаш,че колкото повече хора има лага става още по голям,а такива като теб които са spec. и не защото имат някаква работа,а стоят и гледат в такъв момент пречат!..разбираш ли ме какво ти говоря?!..а ти започваш с думите "не ми казвай какво да правя"..ти каза че след всеки kick. ще влизаш пак,но не да играеш,a да стоиш spec.,това го разбирам като заяждане..процедирах така..3 рунда не влезеш ли те киквах..като ти казах "админите могат да стоят и по цял ден spec.,нямах предвид буквално..а имах предвид,че те са хората които наблюдават играта отблизо и следят за реда и дисциплината в нея! И както каза колегата Blizarre не съм длъжен да давам обяснение защо съм spec.)..после ми мина през ума и друго,ако мисълта ти е била да ми правиш демо..по добре ми кажи "ей bmw съмняваш ме излизам да ти правя демо (това е най-малкото),брат ти е форум модератор в сървъра,(човек който си е изградил имидж..между всички нас тук..които се грижим за развитието му..и е спечелил гласувано доверие..извикай него да ми прави демо..като влезе с неговия ник и стои spec. вече нещата се изменят драстично!..второ,на въпроса ти защо съм излязал spec. и нищо не съм правил..ще ти отговоря така..казах ти да влезеш в csmegagaming.com и да прочетеш правилата на сърварите..ти ми отоговори "не мерси"и в место аз да излизам spec. за да не ме обиват и да ти обяснявам тези работи можеше да попиташ брат си и да ти ги обясни много по лесно! Това е коментарът ми..