1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати:NRg | Energy Style ^
2. Вашето IP:95.87.24.227 стеам ип -70007394
3. Nickname на администратора: Simsa
4. Нарушеното правило 6
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): Нямам коментар ...Правя си веднага темата и съм качил снимката от бана в чата и тука я качвам Да нямам време да я оправям Админа да погледне хубаво демото , и снимката ! Не ми е ясно каде пък си помисли ,че ще ти използвам детските програмки .. с слушалки гледаите демото !
6. Демонстрация http://prikachi.com/images.php?images/277/7307277m.jpg \ http://file.bg/c284982sHLXY
7. Сървърът, в който е направено доказателството:Дъст2онли
Несправедлив бан от Simsa
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
10 мнения
• Страница 1 от 1
-
Energy Style ^ - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: NRg | Energy Style ^
Re: Несправедлив бан от Simsa
Демо на администратора : http://dox.bg/files/dw?a=a3f075a392
Горд собственик - Proud owner
Honda Prelude 1997 / H22a5 / 2.2 VTEC / 4WS /
Honda Prelude 1997 / H22a5 / 2.2 VTEC / 4WS /
-
Lordini - Потребител
- Име в игра: Lordini
Lordini написа:Демо на администратора : http://dox.bg/files/dw?a=a3f075a392
Няма да спамя в темичката но .Виждам игра на 1-вото демо което е старо , виждам игра на много хора, и нищо особено ...Още ХиеНа е вътре .Другото демо е като моето .Само ,че това демо няма радар , и това демо почва с 3/4 секунди по късно. И мисля ,че админа е Висион ? Не Лордини ? И демото не е дълго , моля да се обърни внимание !
Офтопик:
-
Energy, админа с ник във форума Vision, играе с ник Simsa в сървърите. Предположил е, че ще пуснеш тема с оплакване, но понеже отивал на работа е оставил демото си в админския форум в 11:37 ч., именно от там Lordini ти е дал линка към dox.bg. Предполагам, че това е демото му cs_megagaming_dust2_only.dem и е записал цялата игра, а после му е сменил името. Екип банове ще го прегледат и ще дадат мнение. Аз бих го прегледал веднага, но съм на работа и нямам ЦС тук.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
MORTAL написа:Energy, админа с ник във форума Vision, играе с ник Simsa в сървърите. Предположил е, че ще пуснеш тема с оплакване, но понеже отивал на работа е оставил демото си в админския форум в 11:37 ч., именно от там Lordini ти е дал линка към dox.bg. Предполагам, че това е демото му cs_megagaming_dust2_only.dem и е записал цялата игра, а после му е сменил името. Екип банове ще го прегледат и ще дадат мнение. Аз бих го прегледал веднага, но съм на работа и нямам ЦС тук.
Благодаря за информацията Ще изчакам
-
Че си със стийм също не е гаранция, че не може да се играе с хак.
На ярд много бързо си смени позицията, без да си чул, че този ще дойде в груб. След това не смееш да се покажеш, май виждаш че другия противник е до бомбата, но гледа към теб а не я дефузва.
Следващата врътка - ако си със слушалки, ще чуеш този под теб, в ст базата, а няма да гледаш настрани.
Не може да се прикриваш добре. Виждаш хората, а не ги стреляш. Това май не от объркване се дължи.
Накрая, когато си на дупката - хубаво, чува се как се обезврежда бомбата, но ти откровено знаеше, че има още един противник встрани от него. Не отиваш да убиеш този, който обезврежда, а се показваш "тихо" към другия, на който си му в гръб, а той не е тропнал за да знаеш, че е там. За мен, въпреки, че демото не е дълго, има наличие на wallhack.
На ярд много бързо си смени позицията, без да си чул, че този ще дойде в груб. След това не смееш да се покажеш, май виждаш че другия противник е до бомбата, но гледа към теб а не я дефузва.
Следващата врътка - ако си със слушалки, ще чуеш този под теб, в ст базата, а няма да гледаш настрани.
Не може да се прикриваш добре. Виждаш хората, а не ги стреляш. Това май не от объркване се дължи.
Накрая, когато си на дупката - хубаво, чува се как се обезврежда бомбата, но ти откровено знаеше, че има още един противник встрани от него. Не отиваш да убиеш този, който обезврежда, а се показваш "тихо" към другия, на който си му в гръб, а той не е тропнал за да знаеш, че е там. За мен, въпреки, че демото не е дълго, има наличие на wallhack.
-
dzak - Форум Модератор
- Име в игра: dzak
dzak написа:Че си със стийм също не е гаранция, че не може да се играе с хак.
Дзак , явно не си гледал демото добре, или не искаш да гледаш добре !
1-во за ярда не разбирам за какво ми говориш ! убих 1 там , и след това проверих дали има още хора но нямаше ! и отидох към Х
2-ро на Б , още като се качих до дупката, видях 1-во тоя в ляво , а тоя доло не ! И за това като влизам стрелям 1-во него ! И след това като дадох надоло видях кой дефусе ц4!
3-то За тоя кадето ми излезна от Х , просто проверявах към врата ! Защото моя като уби цт играч както виждаш не погледнах към Х а в дясно ! След това се обърнах и видях че срещу мен има от цт игра4 ... Нормално да погледна.. Незнам какво се правиш само ..Ония ден ми правиш предупреждение , а мене обиждаха и аз си мълчах ....Ако целта ви беше да не влизам в дъст2онли , и се чудите по какъв начин да ме изгоните от веригата , няма проблем ! Но да се заяждате постояно с мен и да гледате по какъв начин да ме изкарате виновен за нещо ....
4-то още преди да излезна на Х се чу стрелба и тропане от дясно , помислих че е в тъмното на кафевите кашони , погледнах и нямаше никой.Помислех че може да е зад тях но проверих и зад зеления и той беше там
П;п Нямаше да пиша по темата , но като виждам пак твоя намеса която говориш ,ей така ...Няма как да не се намеся ! И ако ми остане банна , няма да спамя в чатовете като малките деца , нито ще оспорвам решението ви ! Всичко хубаво, и успех на веригата !
Последна промяна Energy Style ^ на 30 Апр 2014, 21:20, променена общо 1 път
-
Последна промяна dzak на 30 Апр 2014, 21:29, променена общо 1 път
Причина: Нарушена точка 10 от правилата. Непрестанното и нарушаване ще ти донесе едно форумно предупреждение.
Причина: Нарушена точка 10 от правилата. Непрестанното и нарушаване ще ти донесе едно форумно предупреждение.
-
Roger - Потребител
- Име в игра: Roger
Бана засега остава, докато някой колега не прецени че си чист, за мен си с wall
-
saxo bank - Потребител
- Име в игра: saxo bank
Гледах каченото демо на админа,до ситуацията на В и ми стигаше.
Бана остава !
Приятна почивка ти желая и браво на Симса.
Бана остава !
Приятна почивка ти желая и браво на Симса.
-
Doktora - Потребител
- Име в игра: Dido
10 мнения
• Страница 1 от 1