Сървърът е Dust2 Only. Говорихме в skype аз и играч muxaxa, когато NEVIDIM реши, че било забранено и ни изхвърли от сървъра (затова и демото не почва от началото на разговора). Доколкото знам говоренето в skype си е позволено, стига да сме в един отбор. Линк към демо: http://dox.bg/files/dw?a=d9d538f13f
А второто оплакване е от днес. На снимакта се вижда всичко. Админът псува и то сървъра... Линк: http://i.imgur.com/AKLcdDw.jpg
NEVIDIM когато прави добър статс, всичко е ОК, но когато пада всички са му виновни... Предлагам NEVIDIM да стане ВИДИМ!!!
Оплакване от NEVIDIM
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
4 мнения
• Страница 1 от 1
-
abuxaxa - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: abuxaxa
Re: Оплакване от NEVIDIM
да ти дойда на гости ако искаш да стана ВИДИМ а...няма да говорите по скайп,без значение дали сте от един отбор или не...и какво точно ти е оплакването не мога да разбера....
viewtopic.php?f=2&t=7027 да виждаш някъде да пише разрешено говоренето по скайп...???
viewtopic.php?f=2&t=7027 да виждаш някъде да пише разрешено говоренето по скайп...???
-
NEVIDIM - Потребител
- Име в игра: NEVIDIM
NEVIDIM, забранено е САМО подсказването по скайп, когато са от различни отбори, или когато единия е спек, а другия играе. Админ беше казал в една тема, цитирам по памет "не може да забраним говоренето по скайп, при положение, че имаме TeamSpeak сървър", ако греша нека ме поправи. Колкото до псувните...
Заключвам до решението на Админ.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
MORTAL написа:NEVIDIM, забранено е САМО подсказването по скайп, когато са от различни отбори, или когато единия е спек, а другия играе. Админ беше казал в една тема, цитирам по памет "не може да забраним говоренето по скайп, при положение, че имаме TeamSpeak сървър", ако греша нека ме поправи. Колкото до псувните...
Така казах, да сега е спрян, но за малко. Просто тези които си говорят в скай, тс и др. да са от един отбор. За това не се вижда противника като си мъртав.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
4 мнения
• Страница 1 от 1